Kde sa berie hnev v žene?

Kde sa berie hnev v žene? Môže zaň muž!

zena voda ohen1a

Prečo? Hneď vám to vysvetlím.

Mávala som pocit, že hnev a nespokojnosť v mojom vnútri boli odjakživa. Nemohla som ho ovládnuť. Hocijako som sa snažila. :( Ten iritujúci pocit hlboko vo mne sa stále vracal. Samonasierací pud pred menzesom bol ako oheň. Oheň vo mne. A zapalova som ním aj moje okolie. Nevedela som ho uhasiť. Bolo to nemožné!!! Hnevala som sa na muža, na deti, na seba. Na všetko!

Hnev je naozaj ako oheň.

Dobrý sluha, zlý pán. 

Dá sa vôbec ovládnuť hnev tak ako oheň?

Áno, dá! 

Žena má v sebe tú silu, aby svoj oheň zahasila a ovládla.

Mala ho stále pod kontrolou. V bezpečí! Ďaleko od svojich blízkych, aby sa už nikdy od neho nepopálili.

Keby mi pred pár rokmi niekto povedal, že tie stavy, kedy zúrim pred menzesom, nemusím mať, neverím. Dnes neverím. Dnes viem.

Keď som objavila svoju ŽENSKÚ SILU, bolo to ako keby ma zaliala čistá, pokojná voda. OHEŇ POSTUPNE UHASÍNAL. To, čo ma zvyklo vytáčať do nepríčetnosti, zrazu nemalo váhu. Cítila som už len malé tlenie ohníčka, ktorý som stále lepšie a ľahšie ovládala. Bola som jeho pánom. Už nikdy nikto neškrtol zápalkou alebo prilial olej, či priložil drievko. Nič vonkajšie nemalo vplyv na mňa. Tú vodu som našla v sebe a nie niekde vonku. Všetko vonkajšie, ako napríklad nákupy, čokoláda, večer s kamarátkou, alkohol, lieky, prejedanie sa pôsobili vždy len dočasne. VODA ČISTÁ A POKOJNÁ pramení z môjho ženského vnútra a je nevyčerpateľná.

KAŽDÁ ŽENA MÁ V SEBE VODU. Čistú a pokojnú, ktorá zahasí oheň v nej samotnej a potom aj u jej muža.

zena voda ohen2Kde sa teda berie ten hnev u ženy?

Možno budete prekvapení, ale môže zaň muž!!!! 
MUž JE VINNÝ!
MUž JE ZA TO ZODPOVEDNÝ!
MUž!!!!!! 1000x MUž!!!

Nekonečná téma MUŽ A ŽENA.
Dva úplne odlišné svety v 1 vesmíre.
Žena nechápe muža. A muž nerozumie žene.
Jin a jang.
Noc a deň.

 

POZOR ŽENA!

Ale za tvojím hnevom nie je TVOJ MUŽ.

Nemôže zaň ani TVOJ OTEC, DEDKO, SUSED, BRAT, SYN či MILENEC.

Je to muž, ktorého máš sama v sebe.

Mužská energia, ktorá je v každej žene. Tak isto ako muž má v sebe aj časť ženskej energie. Dôležitý je však pomer týchto dvoch energií v človeku. Muž a žena sú úplne odlišní a preto môžu svojím spojením vytvoriť dokonalý celok. Ak má však žena v sebe viac mužskej energie ako ženskej, je to ako 2 kohúti na 1 smetisku. Len sa hnevajú, hádajú, bijú, idú proti sebe. Hnev je mužská energia. U ženy nemá čo robiť.

A ako tento nadbytok mužskej energie v sebe znížiš?

Tak že ju vytlačíš svojou ženskou energiou = ženskou silou. Zaleješ ju vodou!!!

Vodou prameniacou v tvojom ženskom vnútri. Tak vytvoríš priestor pre ženský princíp. Ak budeš mať v sebe viac ženskej energie ako mužskej, vznikne medzi vami dokonalý celok. Harmonické spolužitie. Pokojná domáca atmosféra.

 

HORMONÁLNA NEROVNOVÁHA

Uvedomila som si, že ten pocit permanentnej nespokojnosti sa znásobil mojím prvým pôrodom. Odborne sa to nazýva = HORMONÁLNA NEROVNOVÁHA. S týmto zdravotným problémom sa stretávam na svojich terapiách u mnohých žien.

"Som chorá, od kedy som dostala prvýkrát menzes.....

Mám ťažkosti, od kedy som brala antikoncepciu....

Mám výtok, od kedy som mala prvého muža....

Mám to od pôrod...."

Na vedomej úrovni si mnohé ženy neuvedomujú, že je za tým zbytočne veľa mužského princípu. Skutočným ženám s veľkým Ž chýba ženská POKORA. O nej dnešné ženy vedia málo, povedala by som až nič. Neuvedomujú si svoje reakcie typu: "Ja to spravím, ja to viem lepšie, rýchlejšie. Si nemožný! Kedy to urobíš?! Pozri sa na suseda! Do kedy tam budeš?!" Samá kritika, osočovanie, ponižovanie, komandovanie, kontrola a pod. Nechajú sa uniesť emóciami, vybuchujú, alebo ich potlačia a potom prichádza prejav na fyzickej úrovni = choroba.

Napríklad: bolestivý menzes, neustály výtok, PMS, akné, alergie, zapálené dutiny, ťažkosti s močovým mechúrom, neplodnosť.

Hormonálna nerovnováha je výsledok prebytku mužského princípu u ženy. Žena s veľkým Ž má byť ženská! V tom momente ako má prebytok ženskej energie v sebe, nastáva hormonálna rovnováha. 

 

ODPOR K MUŽOM

Väčšina žien má dakde hlboko v sebe negativizmus, odpor, hnev a strach z mužov. Nevysvetliteľne!!! Bez pádneho dôvodu. Len to tak cítia.

Myslím si, že je to dané spoločnosťou a rodinou. Väčšina z nás bola vychovávaná v rozvedenej rodine, kde sme nemohli vidieť ako sa má skutočná žena správať k mužovi. A keď aj bola kompletná rodina, zväčša nohavice nosila mama, nie otec. A tak otec bol neprimerane prísny. A my - dnešné ženy len opakujeme, čo sme videli u mami, babky, susedy. Kolektívne vedomie má silu. Cítime aj to, čo cítili ženy pred 1000 rokmi. Utláčanie mužmi, ponižovanie, neprávosti, upaľovanie. Ten pocit je v každej z nás. A nepáči sa nám. Máme odpor voči nemu. Tak vznikol začarovaný kruh. Vzbĺkol v nás oheň a zapaľujeme ním okolie. Hlavne mužov. Však im len vraciame, čo nám oni urobili!

Ale tadeto cesta von z kruhu nevedie. Hnevom, silou a bojom žena nikdy nič nedosiahne. To sú mužské zbrane. Zo začarovaného kruhu môže vystúpiť žena len pomocou ženských zbraní. V tom momente, ako žena použije svoju ženskú silu, kruh sa zastaví. A konečne z neho môžu výjsť obaja. Najskôr žena. Potom muž.

Ženské vnútro plné čistej a pokojnej vody zahasí muža, pritiahne ho a bude ju nasledovať.

 

zena voda ohen3

Oslobodenie od hnevu

Trvalo mi to dlho, aby som pochopila silu skutočných ženských zbraní a dala ich do praxe. Nikdy som ich nevidela v žiadnej domácnosti. Nikdy som nevidela vzor ženy s veľkým Ž. Musela som sa to naučiť sama. Ale dala som to! Dnes môžem povedať, že som sa oslobodila od hnevu. Pochopila som, že s vlastným mužom nemusím bojovať. BYŤ POKORNÁ voči svojmu mužovi je cesta. Začala som používať ŽENSKÉ ZBRANE naplno!!! Nie, nestala sa zo mňa puťka domáca, čo drží hubu a krok. Ale už nie som ani feministka, ktorá len vydáva rozkazy a predsa si chce urobiť všetko sama, lebo len ona to viem najlepšie. Stala som sa krkom, ktorý hýbe hlavou. :) So všetkou úctou voči mužom.

Našla som svoj stred, svoju ženskú silu. 

Zaliala som muža svojou vodou. A on našiel vo mne nevyčerpateľnú studnicu lásky a pokoja.

 

Vedomá žena má SILU vo svojej slabosti a SLABOSŤ vo svojej sile.

Tou slabosťou i silou je POKORA.

 

Viac o ženskej pokore napíšem najbližšie. Ďakujem za pozornosť!
S láskou Katka

tel

facebook

 

 

multisport logo2