CELULITÍDA

Celulitídu má skoro väčšina žien. Vlastní ju aj žena, ktorá ešte nerodila. Aj tá, ktorá je štíhla. Dokonca aj tá, ktorá pravidelne športuje. Ako to je možné???

Najskôr vám poviem, čo to tá celulitída vlastne je. Čo je jej skutočnou príčinou. A nakoniec ako sa jej dá zbaviť navždy.

bikini 2194704 640

Čo je celulitída?

Laicky povedané „pomarančová koža“. Odborne povedané porucha podkožného väziva, kde dochádza k strate pružnosti a kvality kože. Nastáva zvýšené ukladanie tuku do podkožia.

V skutočnosti je to však porucha života, kedy dochádza k strate radosti a kvality života. Nastáva zvýšené ukladanie minulých neúspechov mysľou.

Nie sme schopné sa s nimi VYROVNAŤ. Tak aj naša koža nie je ROVNÁ ale „pomarančová“.

Neustále lipnutie na týchto myšlienkach, pocit viny a vety typu „kebyže, kebyže.....“, neustále OPAKOVANIE A NAFUKOVANIE TÝCHTO MYŠLIENOK spôsobuje NAFUKOVANIE TUKOVÝCH VANKÚŠIKOV na bokoch, zadku a stehnách.

Dá sa teda vôbec vyfučať tieto vankúšiky? Mať rovnú a hladkú pokožku?

Ja som mala celulitídu aj na stehnách aj na zadku. Každý rok pred letom som začala dennú masáž, peeling, krémovanie. Vždy som niečo cvičila. Aerobic, taebo, fitko, kalanetika. Tak bola moja pokožka do plaviek lepšia, ale nie dokonalá. Celulitída sa zlepšila z 2. stupňa na 1. stupeň.  Takto sa to opakovalo každé leto.

Až keď som cvičila jogu som si všimla, že keď sedím a stlačia sa mi stehná, sú dokonale rovné. :D  To som teda nečakala! Joga je dokonalé cvičenie! 3 v 1. Tvaruje postavu. Lieči telo. Upokojuje myseľ. Práve vďaka poslednému bodu mám celulitídu na stehnách fuč a na zadku len 1.stupeň.

Ak zameriaš pozornosť len na kožu, svaly, tuk, nikdy nedosiahneš také zlepšenie. Tajomstvo sa nachádza v tvojej hlave. Pomocou jogy vieš upokojiť myseľ. Myseľ sa stáva transparentnejšou. Zrazu vieš vedome ovládať svoje myšlienky. Joga ti otvorí vedomie. Začneš vnímať súvislosť zážitkov z detstva a terajším život. ODPUSTÍŠ. Odpustíš sebe. Odpustíš rodičom. Odpustíš všetkým, ktorých viníš za svoje neúspechy. Všetky krivdy pochopíš. Už nemáš strach. Si pripravená tešiť sa zo života. Si slobodná! Prípadné neúspechy už berieš ako cennú lekciu života, ktorá ťa posúva k lepšiemu. Si vďačná. Si vyrovnaná. Tvoja pokožka je vyrovnaná. Dokonalá. Pevná. Pružná. Ako tvoj život.

S láskou Katka

 Ovládať svoje myšlienky a mať svoj život vo svojich rukách sa vieš naučiť aj ty. Ak máš rada pohyb, zvoľ si jogu. Ak nie, pomôže ti KURZ VEDOMÍ – KVANTOVANIE. Aktuálne kurzy u mňa sa dozvieš na fb: Anaháta

tel

facebook

 

 

multisport logo2