Detičky

Homeopatia na privreté pršteky

Homeopatia pomôže aj s bolesťou spôsobenou privretím detských prštekov. Poviem vám krátky príbeh. Bola som svedkom nemilého zážitku. Malému dievčatku, mohlo mať 2 roky, náhodou mama privrela prsty do dverí na aute. Bol to srdcervúci plač!!!

Vtedy som si spomenula, že aj mne sa to raz stalo. Stredná dcéra vtedy hrôzostrašne vrieskala, skackala. Nedalo sa ju upokojiť. Pršteky ju veľmi boleli! Utekala som po homeopatikum HYPERICUM 30CH. Dala som jej 1 guličku cmúľať. Vždy keď ju spapala, dala som jej ďalšiu a ďalšiu. Veľmi rýchlo sa upokojila! A bolo po bolesti!

Čítať ďalej: Homeopatia na privreté pršteky

Homeopatická liečba choroby RUKY-ÚSTA-NOHY

baby 1465887 640Hneď ako sa začal nový školský rok, objavil sa v školách a škôlkach vírus coxackie. Chorobu voláme jednoducho RUKA-ÚSTA-NOHA. U malého dieťatka sa objaví horúčka, mrzutosť a bolesti v ústnej dutine. Najskôr to vyzerá, že ho bolí hrdlo, či zuby. Nechce papať a ručičku môže intenzívne dávať do úst, čím ukazuje na bolesť.

Čítať ďalej: Homeopatická liečba choroby RUKY-ÚSTA-NOHY 

Mononukleóza alebo AKO VYZERÁ HOMEOTERAPIA U DIEŤAŤA?

12524045 1662741530644994 1017545842271674087 nDnes ráno som stretla známu, ako so synčekom ide k lekárovi. V noci mal horúčku 39 a bolesti hrdla. Prišlo mi to ľúto, keď som si predstavila, že v takomto stave budú musieť sedieť v preplnenej čakárni s ďalšími chorými deťmi. Dieťa choré, mama nevyspatá! :(

Niekedy vážený lekár chodil za chorými. Dnes je to opačne. Chorí ľudia sa schádzajú v čakárni. Je to na zamyslenie! V chrípkovom období sa neodporúča navštevovať kino, obchodné centrum a pod. A čo zgrupovanie v čakárni u lekára? Mne sa už stalo, že som od pediatra odchádzala chorá aj ja.

TAK AKO JE TO U HOMEOPATA?
Porozprávam vám. V pondelok o 17.00 hod. prichádza mamička s 2-ročným Matúškom.

Čítať ďalej: Mononukleóza alebo AKO VYZERÁ HOMEOTERAPIA U DIEŤAŤA?

tel

facebook

 

 

multisport logo2