Kakanie, papanie a spinkanie

12631540 1664593720459775 1366060655269338388 nRodičia prichádzajú s 10 týždňovou Emkou. Čo môže mať za problém také miminko?

 

Kakanie, papanie a spinkanie. Kaká výlučne s rúrkou každý 4.deň. Kŕče v brušku má kedykoľvek počas dňa. Väčšinou pol hodinu po jedle. Najhoršie je to však doobeda a večer. Pri bolestiach sa prehýňa dozadu. Nemá rada dotyk, nechce byť pestovaná. Trocha ju upokojí nosenie zvisle tváričkou do priestoru. Mamina už skoro všetko vynechala z jedálníčka. :( Čo zasa neprospieva na tvorbu mlieka. Preto už má tendenciu bábo prikrmovať umelým mliekom. Keď sa vykaká, má blažený výraz. Každý večer po kúpeli od pol ôsmej do pol deviatej reve. 

Mám dosť informácii, ale aj tak najdôležitejšou sa stala odpoveď na otázku: „Aké bolo tehotenstvo a pôrod?“ Pôrod bol na poslednú chvíľu cisársky. Mamičku po narkóze nevedeli zobudiť.  Bábätko jej nosili prvé dni len na kojenie. Tehotenstvo prebiehalo v poriadku. V 1.trimestri mamina mala vysoké horúčka a kašeľ, tak brala antibiotiká.

Výber homeopatík spočíva v nájdení príčiny problémov dieťatka. V homeopatii hovoríme o kľúčových príznakoch. V prípade Emky ho nachádzam až/už pri pôrode. Bábätko bolo silne ovplyvnené anestéziou. Po podaní homeopatík OPIUM 200CH dieťatko nemá kŕče v brušku. Kaká jedna báseň. A večere si rodičia už v pohode užívajú so svojím dieťatkom.

 

Kľúčové príznaky homeopatík OPIUM 200ch:

- šok (dieťa po pôrode bez matky)

- narkóza

- silná zápcha

- stav blaženosti (po stolici)

- kŕče

 

Vôbec nie je potrebné, aby ste sa takto natrápili s malým bábätkom. Mnohí rodičia sa uspokoja s tvrdením, že dieťatko sa "čistí" a je normálne, že plače. Je to blbosť! Ja som zástanca myšlienky, že nie vždy je normálne všetko, čo prežíva väčšina rodičov. Normálne nie je pestovanie noc a deň, plač noc a deň, bolesť noc a deň! Normálne je mať pohodovú materskú!

Rodičia, zdravie svojho dieťatka máte vo vlastných rukách!

Viac o homeopatikách sa dočítate TU.

S láskou Katka

tel

facebook

 

 

multisport logo2