Krásne nohy bez kŕčových žíl

1554474 1660495867536227 4345500867967727321 nKaždá žena chce mať krásne nohy bez kŕčových žíl!!!! Už mladé dievčatá zvykne trápiť tento problém. Zatiaľ ho považujú len za „kozmetický“. Až vekom narastá na bolestiach a únave.

Prečo vykúkajú tie žily?

Spoločným menovateľom týchto žien je dlhodobé státie alebo dlhodobé sedenie. No nie len vo vonkajšom svete. Aj v tom vnútornom.

Čím dlhšie ste v ťažkej citovej situácii, tým viac sa žily rozťahujú. Problémy terajšie aj minulé netreba stále preberať v hlave. Treba ich vyriešiť a ísť ďalej! Porozmýšľajte o tom, či nemáte pocit, že niekde ste zaseknutá. V nejakej životnej situácii, niečo sa vám nepáči, očakávate zmenu ale vy pre ňu vlastne nič nerobíte. Len čakáte! Stojíte! Sedíte! Bez pohnutia! Snáď to niekto iný za vás vyrieši.... Radím vám, choďte z tej situácie veľmi rýchlo preč. Pohybom sa veľmi veľa vyrieši!

Vedeli ste, že tí, ktorí pravidelne denne cvičia jogu, majú žili v lepšiej kondícii? A to vďaka jogovému sedu. Krv z nôh sa nevracia činnosťou srdca, ale vytláča sa pomocou svalovej pumpy. Vždy keď viete, dajte si nohy čo najbližšie k trupu. Turecký sed, sed na pätách, nohy na gauč s rovným chrbátom.

Ako podpornú liečbu skúste prírodné homeopatiká. Ak ste tehotná, kúpte si FERRUM PHOSPHORICUM 5CH. Pomôže vám aj s varixami aj s anémiou. Uľaví aj od kŕčov a pocitu chladu v nohách. Samozrejme je to skvelý liek aj pre netehotné.

Ak máte žily skoro až do čierna, dajte si LACHESIS 9CH. Pomôže vám prekrviť ľadovo studené nohy.

Ak máte však pocit horúčavy v nohách a musíte odkrývať nohy z pod periny, skúste PULSATILLU 9CH. Tento liek vám bude sedieť, keď ste skorej plačlivá a potrebujete útechu (časté aj v tehotenstve).

SECALE 9CH pôsobí na pálivé bolesti žíl, kedy koža na dotyk je chladná. Môžete mať mravenčenie v nohách. Bolesti sú horšie teplom a lepšie chladom. Nohy v posteli nemôžete mať zakryté. Liek pôsobí aj na kŕče pri chôdzi alebo pri námahe.

Pálivá bolesť nôh, pričom nohy sa potia, zapáchajú a vyhľadávajú chladné miesto v posteli – to je obraz SULFURu 5CH. Studené obklady vám zlepšujú stav.

Homeopatia má 77 liekov na varixy. Uviedla som len zopár najhlavnejších. Ak vám nesedí žiadny z týchto liekov, poraďte sa so svojím homeopatom.

A ešte uľavujúco pôsobí kúpeľ s CALENDULOU 5CH. Jednoducho si zopár globuliek nasypte do vody a močte si nohy. A relaxujte!!!

 

Prajem Vám ľahký krok!

S láskou Katka 

tel

facebook

 

 

multisport logo2