Horúčka u dieťatka

12990934 1692423877676759 2276423045685689745 nAko postupovať S HORÚČKOU U DIEŤATKA?

Zámerne hovorím ako S horúčkou, nie ako PROTI horúčke.

Každá mamina dnes vie, že keď má dieťatko zvýšenú teplotu 37,5, nepodávame paralen a pod. Je o tom dosť veľká osveta.

Ale väčšina mamín sa zľakne, keď má dieťa 39,5 a už automaticky siaha po antipyretiku.

Telo dieťatka si dá veľkú námahu, aby vyprodukovalo horúčku 39,5 celzia, čím doslova uvarí vírus, s ktorým práve bojuje. S podaním paralenu ideme PROTI horúčke, tým pádom PROTI prirodzenému vyliečeniu dieťatka. Áno, dieťatku sa uľaví od horúčky prípadne od bolesti.... nachvíľu! To však nemení nič na veci, že týmto spôsobom chorobu len predlžujeme a dieťatku vlastne škodíme.

Čo teda robiť? Ako ísť S horúčkou a pomôcť nášmu krpcovi?

Majte doma homeopatiká BELLADONA 30CH. Je to úžasný liek pri horúčkovitých stavoch detičiek. A ide S horúčkou. Teda podporuje vlastnú obranyschopnosť dieťatka, čím pomáha k rýchlejšiemu vyzdraveniu.

BELL.30CH môžete podať dieťatku, keď má v tvári červeň. Teplota je nad 38,5. Môže blúzniť. Hlavu má vrelú a nožičky studené.

Týmto liekom predchádzate aj febrilným kŕčom. Čo je ďalší strašiak mamičiek.

Overila som si ho pri mojom ročnom synovi. Pred pár dňami mal šiestu chorobu. Na horúčku som mu dávala len BELL.30CH. Keď mal 39,5, nevnímal ma, len stonal a jeho časťami tela trhalo. Nebolo mi všetko jedno. Prišiel mi na pamäť paralen. Ale ja ho vlastne nemám vôbec doma! Tak som si pripravila k posteli CUPRUM 30CH, keby sa tie kŕče začali zhoršovať. Nemusela som ho však použiť. BELL.30CH zaúčinkovala skvelo. Už o pol noci druhej noci čo horúčkoval, som zacítila, že z neho nesála teplo a horúčka klesla.

Majte na pamäti: S BELLADONOU idete S horúčkou, čo trvá približne 12 hodín. Väčšinou horúčka klesne až po jednej vybojovanej horúcej noci. Teda nečakajte reakciu, že po podaní homeopatík klesne teplota z 39,5 na 37,5 okamžite, ako sa to stáva umelo pri paralene. A tým, že teplota klesá postupne v súlade s telom, nenastávajú ani febrilné kŕče.

Prajem pokoj maminke a skoré uzdravenie dieťatku!!! Homeopatka Katka

tel

facebook

 

 

multisport logo2